Overzet zonnebrillen / Fitovers

 

Brillentent.nl verkoopt overzet zonnebrillen met Polariserende lenzen van o.a. Revex, Kost & Figuretta, en Brillentent.nl

Deze overzet zonnebrillen / Fitovers van Brillentent.nl zijn niet meer van die grote "duikbrillen" maar vlotte en trendy modellen.

De overzetbrillen met gepolariseerde lenzen filteren het schadelijke felle zonlicht en de schittering en geven een beter zicht en oogbescherming.

Gepolariseerde lenzen hebben een filter die de hoeveelheid helder licht filtert en geeft daardoor een veel kleurrijker beeld met een dieper contrast en daardoor een beter zicht.

Speciaal voor de auto bestuurders zorgen gepolariseerde lenzen voor een veiligere en duidelijkere visie. Onze overzet zonnebrillen / Fitovers voldoen aan alle eisen die men kan verwachten van een goede zonnebril en geven een maximale bescherming: 100% UV - bescherming, UVA, UVB- en UVC- stralen. (Uv 400) Revex lens : Made in the USA .

 

Deze comfortabele Polariserende overzet zonnebrillen / Fitovers hebben veel voordelen. Zo werkt het superhandig wanneer je een tunnel inrijdt. Je hoeft niet eerst je zonnebril op sterkte af te zetten en je gewone bril op te doen, je haalt alleen de overzetbril / Fitover eraf. Een stuk veiliger dus!

 

Hou je van vissen?

Vissers gebruiken deze polariserende glazen graag om dieper in het water te kunnen kijken. Ideaal voor op de boot of met lange auto ritten.

 

De meeste brilen zijn Uni-sex, dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Bovendien ook geschikt als je geen bril draagt, en je ziet er ook nog goed uit met dit mooie design. Erg handig als fitover naast je gewone optische bril.

Verkrijgbaar in vele kleuren waar onder (zwart, donkerbruin en lichtbruin Paars, Havanna,Groen, Wit, Rood-Bruin etc.

 

De normale winkel verkoopprijs is vaak 49,95 Maar bij Brillentent.nl betaal je nu slechts 19,95 euro per stuk, bestel je er direct 2 dan krijg je direct 50% korting op je 2e overzet bril, en betaal je nu geen 99,90  maar slechts 29,95 euro

 

Heeft u nog meer vragen, vult u dan het formulier onder op deze pagina in en we helpen u graag verder.