Polarized Eyewear

Heerlijk rustig voor je ogen en een kraakhelder zicht, uiteraard met uv 400 bescherming

Alle zonnebrillen uit de Polarized Collectie van Brillentent.nl worden geleverd met een gratis opberg etui en poets doekje.


POLARIZED ZONNEBRILLEN

De collectie Polarized zonnebrillen bij Brillentent.nl biedt een uitgebreid scala Uni-sex, heren, en specifieke dames modellen.

Hippe & Trendy modellen vaak gebaseerd op de populaire modellen van grote bekende merken zoals, Ray-Ban, Guccy, Chanel, Tom Ford, Prada, DIOR, of Ralph Lauren, maar dan met een veel leuker prijskaartje.

Polariserende zonnebrillen hebben veel voordelen;

De gepolariseerde lenzen filteren het schadelijke felle zonlicht en de schittering, en geven een beter zicht en oogbescherming. Gepolariseerde lenzen hebben een filter die de hoeveelheid helder licht filtert en geeft daardoor een veel kleurrijker beeld met een dieper contrast en daardoor een beter zicht. Speciaal voor auto bestuurders zorgen gepolariseerde lenzen voor een veiligere en duidelijkere visie.

Onze Polarized / gepolariseerde zonnebrillen voldoen aan alle eisen wat men kan verwachten van een goede zonnebrillen en geven je een maximale bescherming: 100% UV - bescherming, UVA, UVB- en UVC- stralen. (Uv 400)

Hou je van vissen? Vissers gebruiken deze polariserende? Polarized glazen graag om dieper in het water te kunnen kijken. Ideaal voor op de boot of met lange auto ritten.

De meeste gepolariseerde / Polarised brilen zijn Uni-sex, dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt.  bovendien zie je er ook nog eens goed uit met deze mooie design's.

De normale winkel verkoopprijs is al snel 49,95 Maar bij Brillentent.nl  betaal je nu slechts 15,95 per stuk.  Bestel je er direct 2 dan betaal je nu geen 99,90  maar slechts 25,00 euro*

Alle polarized / gepolariseerde zonnebrillen bij Brillentent.nl worden standaard geleverd inclusief Pouch en schoonmaak doekje